Overnachten Onderweg 
U vertrekt voor uw vakantie naar Zuid-Frankrijk. U wilt dat de heen- en terugreis bijdragen aan het vakantieplezier, u wilt niet urenlang naar een hotel hoeven zoeken en u wilt een comfortabel hotel. Dan kunnen wij voor u een kamer reserveren in het door ons aanbevolen hotel : "Dormir chez l'antiquaire"


Ref.: Dormir chez l'Antiquaire

"Slapen bij de Antiquaire". Deze Chambres d'hôtes uit 1720 is met smaak ingericht, vlakbij Vittel op een klein kilometer van de snelweg A31 (Metz-Dijon). De vriendelijke eigenaar, een antiquair, heeft hier een waar paradijs van rust gecreëerd met een thuisgevoel vol herinneringen en kleine schatten. Hier vindt u snuisterijen en kleine schilderijen van oude meesters en bleeft u het gevoel van onthaasten en leven als god in Frankrijk. Er hangt een rustige sfeer in het hotel. De gastheer biedt jammer genoeg geen table d’hôtes maar in het dorp vindt u twee restaurants.
Steeds als wij terugkomen uit de Ardèche, slapen wij hier en kijken daarnaar uit, gewoon.. heerlijk...

  Ardèche - Douce France  -  
Douce France - Hotel -   Douce France - Hotel onderweg -   Douce France - Hotel onderweg  -   vakantiehuis Ardèche - Fabrice -  
vakantiehuis Ardèche - hotel onderweg  -   Douce France - Hotel onderweg -   vakantiehuis Ardèche - Hotel onderweg -   vakantiehuis Ardèche - Fabrice -  
Prijsindicaties:
1 p. Luxe kamer met ligbad en douche, toilet en TV
2 p. Luxe kamer met ligbad en douche, toilet en TV
3 p. Luxe kamer met ligbad en douche, toilet en TV
Extra persoon
€ 75,-
€ 80,-
€ 100,-
€ 20,-
   ontbijt inclusief
   ontbijt inclusief
   ontbijt inclusief

Kinderbed (tot 3 jaar) is gratis
Compleet ontbijt per persoon inbegrepen zodat u uw reis fris en uitgerust kunt voortzetten. P.s. de lekkere jam is door de eigenaar zelf gemaakt. Puur genieten!

Belangrijk! De hotelreserveringen zijn officieel tot 20.00 uur gegarandeerd, tenzij u van tevoren aangeeft dat u later denkt aan te komen. In dat geval regelen wij voor u dat u op het door u gewenste tijdstip kunt aankomen. Zonder bericht gaat men er echter vanuit dat u niet meer komt en vervalt de reservering. Voor een hotelreservering rekent Douce France € 15,00 aan reserveringskosten. Samen met uw reisdocumenten ontvangt u dan een bevestiging van de reservering en de routebeschrijving onder opgave van het te betalen bedrag. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.